Verdens bedste elektriker kan findes i København

Verdens bedste elektriker i københavnLeder du efter en el-installatør til at lave et meget udfordrende job, så behøver du ikke at kigge langt, hvis du bor i hovedstadsområdet. Københavns elektrikere er i verdensklasse, og der kan ses, når man kigger på det niveau, de generelt leverer på. Specielt de mange kunstneriske elektriske installationer rundt omkring i København, som er lavet af elektrikervirksomheder på dansk grund, viser, hvor høj en standard de danske fagmænd kan levere. Grunden til det høje niveau kan ifølge mange eksperter være, at der i Danmark er en væsentligt større uddannelse på området end i mange andre lande.

En dansk elektrikers uddannelse er essentiel

Det store danske udbud i elektrikeruddannelsen er en af de ting, der gør, at det danske elektriske niveau er meget højt. I Danmark kan man nemlig tage uddannelsen hele 35 steder, hvor man igennem 2-5 år lærer alt om det speciale, man har valgt. Langt de fleste elektrikerskoler er beliggende i Københavnsområdet, og det gør også, at man kan forvente et meget højt fagligt niveau, hvis man er bosat her.

I Danmark er der fem forskellige specialer, når man vælger at tage en elektrikeruddannelse.

Man kan vælge:

  • En uddannelse i installationsteknik, der tager fire år.
  • En uddannelse i styrings- og reguleringsteknik, der tager fire et halvt år.
  • En uddannelse i kommunikationsteknik som elektriker, der tager fire et halvt år.
  • En uddannelse i bygningsautomatik, der tager fire år.
  • En uddannelse som elmontør, der tager to et halvt år.

Alle uddannelserne er opdelt, så man dels bliver undervist på en skole, ligesom man også har et langt praktiskforløb, hvor man bliver undervist i det konkrete håndværk, man vil arbejde med. Herfor er der også en god chance for, at man kan få en elektrikerpraktikant ud til sig, hvis man bestiller el-hjælp i København eller hovedstadsområdet.

Mangler du akut en billig elektriker i København så besøg Lyngby El-service

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter