Det er måske snart slut med ledninger til dine høretelefoner

Trådløse iphone høretelefoner på vej.Langt størstedelen af alle smartphone-brugere lytter i dag til musik via deres mobiltelefoner. Derfor er det også meget vigtigt, at man har lyden i orden og styr på teknikken. I dag har de fleste stadig ledninger tilsluttet til deres høretelefoner, selvom at udviklingen skrider i retning mod, at alt bliver mere trådløst. Gadebilledet domineres nemlig klart af Apples hvide høretelefoner, der stadig ses over alt i det ganske land.

Men som det ser ud nu, så kan det snart være at vi begynder at se langt flere trådløse høretelefoner til iPhone og andre smartphones. De store selskaber, der producerer høretelefonerne, arbejder nemlig alle på at skabe de smarteste høretelefoner, der kan sætte sig på markedet. Der er nemlig ingen tvivl om, at der venter en potentielt guldgrube til den, der knækker koden.

Apples nye telefon indeholder ikke stik til høretelefoner

Forud for Apples mobillanceringer løber der altid mange rygter, som er svære at finde ud af, er sande eller ej. Et af de sjovere rygter denne gang går på, at iPhone 7’eren ikke kommer til at have et stik til høretelefoner. Det vil altså sige, at jack-stikket snart er fortid. Rygterne stammer fra kinesiske kilder, der ofte er meget velinformerede om fremtidige trends.

For at gøre rygterne endnu varmere løber der samtidig flere rygter om, at Apple selv er på vej med et sæt trådløse headsets, der kommer til at sælges separat. Det tyder altså på, at Apple også gerne sætte sig på tronen af høretelefonsproducenter.

Det tyder altså på, at fremtiden vil byde på en verden uden ledninger, hvor de trådløse høretelefoner kommer til at tage over fra de velkendte ledninger. Det skal blive spændende at se, hvem der vinder duellen om forbrugernes gunst. En ting er sikkert, vi kommer til at se flere og flere kabelfri produkter på markedet over de næste år og ikke kun når det kommer til iPhones.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter