Street food skaber multikultur i København

Street food multikultur i København.Hvis du er typen, der elsker at smage gademad ved små boder fra alle mulige lande, har du sikkert allerede hørt om den største ting, der nogen sinde har ramt den danske street food kultur på det punkt. Der er fantastisk gademad på papirøen, og det kommer fra alverdens lande. Her kan du opleve mange forskellige typer mad og til mange forskellige priser. På menuen er blandt andet:

  • Colombianske bananpandekager, der frituresteges, inden de serveres
  • Lækker and fra Frankrig, der er så mørt, at det smelter på tungen
  • Luksus Hotdogs, der er en slags street food, som for alvor har sat sit præg på gademaden
  • Lækker shawarma, der er nusset lidt ekstra om

Oplev det lækre street food, der ligger bag den store succes

Grunden til, at det streetfood, der findes på papirøen, har været en så stor nyhed, er i høj grad på grund af den høje kvalitet. Du kan vandre imellem bordene og føle, at du er på de lækreste madboder rundt omkring i verden. Priserne varierer fra tyve kroner og helt op til over hundrede, men det er også vidt forskellige ting, du kan smage, hvis du tager til papirøen.

Er man til det asiatiske, er der både sushi, som sælges i små delikate pakker, men der er også thaiboder, der laver ægte thailandsk gademad, som man kender det fra Bangkok. Du kan også tage til Columbia og prøve en såkaldt bananpandekage, der er friturestegt. Her fladmaser man en bananskive og putter den i varmt olie. Det skaber en sprøde og saftige pandekager, der serveres med salsa og guacamole. Du kan også prøve det danske svar på lækker street food: Pandekager med is eller lækre hotdogs. Så skal du dog også regne med at betale en del mere, end du gør, når du køber en på strøget i København.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter