Sportsrejser: Genvinder Arsenal endelig Premier League?

På sportsrejser med Arsenal fodbold.Sportsrejser til fodboldkampe har sjældent været mere populært. Og er du Arsenal-fan, så er det måske nu, du skal slå til.

De har ventet længe på Emirates Stadium i det nordlige London. 12 år, for at være præcis. Så lang tid siden er det, Arsenal sidst løftede det vigtigste trofæ i engelsk fodbold. Det var dengang, hvor Patrick Viera og Thierry Henry udgjorde stammen på holdet og manager Arsene Wenger brugte mere tid på at løfte trofæer end at bøvle med lynlåsen på sin jakke.

Derfor er sportsrejser til en Arsenal-kamp en god idé:

  • Arsenal er favoritter til at vinde Premier League
  • Det kan være sidste chance for at opleve legendariske Arsene Wenger på trænerbænken
  • Sportsrejser til Emirates Stadium, et af de lækreste fodboldstadions på verdensplan, er en kæmpe oplevelse – uanset resultatet

Det har ellers været tæt på et par gange, men hver gang har Arsenal tabt pusten hen mod slutningen af sæsonen. Nu skal det være. London-klubben er i skrivende stund placeret tre point efter det sensationelle førerhold, Leicester City, som ingen rigtig forventer kan holde førstepladsen sæsonen ud. Og med et svingende Manchester City-hold som den næste konkurrent, er der ingen tvivl om, at det er i år, Arsenal atter skal tilbage som vindere af Premier League.

Store sportsrejser kræver store kampe

Hvis du er i tvivl om, hvor vidt Arsenal har flere spændende kampe tilbage på programmet, så frygt ej. Der venter massere af spændende opgør. Inden for den nærmeste fremtid venter der blandt andet opgør mod bl.a. føromtalte Leicester – en kamp som Arsenal vil gøre klogt i at vinde. Derudover venter der to spændende opgør mod verdens bedste fodboldhold, FC Barcelona, når knockout-fasen i Champions League-turneringen begynder at rulle i februar. Sportsrejser til Emirates Stadium har aldrig været mere aktuelt.

Læs mere om sportsrejser til Emirates Stadium

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter