Rygter cirkulerer om den nye iPhone fra Apple

iPhone 6sFor snart ti år siden udsendte Apple deres første iPhone. Siden er det gået stærkt. De udgav nemlig derefter en to’er, tre’er og sådan fortsatte det. Sidste iPhone de sendte ud var sakseren, og nu går rygterne på, at den store virksomhed snart udgiver den næste generation af smarte mobiler. Hvorvidt den skal hedde iPhone 6s eller iPhone 7 vides ikke endnu, men her får du alle rygterne om, hvad den formegentligt kan, hvilke funktioner den har og om der evt. kommer nyt tilbehør i form af covers, etuier eller farver af den nye smartphone.

Hvad du kan forvente af den næste generation iPhone fra Apple

Der er mange spændende ting i vente, når næste iPhones rammer de mange danske Apple-butikker. Her kommer en oversigt over, hvad man ifølge flere Apple-analytikere kan forvente.

  • Verdens bedste mobilkamera
  • 3D-effekter kan tilføjes til fotos
  • Force Touch-teknologien skal indføres
  • Apple udgiver et nyt styresystem
  • Telefonen vil få en bedre processor
  • Nyt iPhone tilbehør – covers, etuier, holdere og i flere farver
  • Den nye smartphone forventes at komme i en ny “rose”-guld farve

Alle disse ting er naturligvis rygter, men det gør dem dog ikke mindre interessant. En af de mest klare ting, man kan forvente af den nye iPhone, er, at den vil have et helt fantastisk kamera. Administrationen har flere gange proklameret, at de vil have verdens bedste kamera, så man kan nemt forvente utroligt skarpe billeder. Derudover forventes det at den nye smartphone vil før masser af nyt tilbehør så som iPhone covers i flere farver, etuier, holdere og tilbehør der udnytter den nye teknologi som telefonen har indbygget. Den nye iPhone forventes dog at have samme størrelse, hvilket betyder at eksisterende bilholdere, dock stationer, opladere og powerbanks også vil virke med den nye telefon.

Derudover skulle der også komme en 3D-effekt på de billeder, man tager. Det betyder, at man ligger et 3D-lag på, således at man kan bruge dem til 3D-film og der er rygter om såkaldte “live billeder”, hvor et billede man tager bevæger sig i 1-2 sekunder, hvilket giver en helt særlig oplevelse. Det nye kamera vil også tillade bedre og mere stabile optagelser i 4K HD-video.

Derudover skal den såkaldte ”Force Touch”-teknologi også benyttes. Denne får ud på, at man ved hjælp af fingeren kan gøre mange flere ting på mobilen. Dette vil være en del af det nye iOS 9, som er det udviklede Apple-styresystem. Sidst, men ikke mindst, vil der også komme en forbedret processer, hvilket betyder, at mobilen kommer til at arbejde væsentligt hurtigere, ligesom den holder bedre batteri. Den vil også have nemmere ved at afspille musik og film.

Imorgen den 9. september kl. 19 bliver vi meget klogere på hvad den nye iPhone hedder og tilbyder til Apples Keynote der også kan opleves live på eksempelvis Apple TV.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter