Pas på med at vælge en falsk iPhone oplader

Falske iPhone opladere kan være farlige.

Kortsluttet iPhone oplader – Pas på de falske opladere i omløb

Et af de største problemer, som Apple har bøvlet med lige siden deres første iPhone-udgivelse for mange år siden har været levetiden på mobilens batteri. Mange brugere af amerikanernes populære mobiltelefon har ofte stået utilfredse tilbage, fordi deres telefon har mistet strøm hurtigere end man skulle tro var muligt. Derfor er iPhone-ejere meget afhængige af deres iPhone oplader, der sørger for, at deres telefon kan holde sig vågen til dagens brug.

iPhone opladere er altså umulige at leve uden, og derfor er der flere, der spekulerer i at producere billige alternativer til Apples egen oplader. Men det kan dog være meget farligt at gøre brug af disse falske opladere, da kopivarerne udgør en potentiel brandfare. Det er Sikkerhedsstyrelsen, der advarer mod falske opladere til alle former for smartphones og tablets.

Undersøg om dine opladere er fejlfrie

Det er ikke kun den potentielle brandfare, der er et problem med de mange falske iPhone opladere. De kan nemlig også forårsage alvorlige skader på din iPhone, der kan være umulige at reparere. Og det kan ofte være svært at spotte, at ens telefon er gået i stykker, da skaderne ofte er indvendige. Og i de fleste tilfælde vil der ikke være andet at gøre, end at anskaffe sig en ny mobiltelefon. Derfor er det altså meget vigtigt, at man sikrer sig at man udelukkende gør brug af de rigtige iPhone opladere for at sikre sig, at der ikke går noget galt.

Det er nemlig ikke kun når telefonen er sat til opladning, at farerne lurer. Mange lader deres iPhone oplader blive siddende i stikkontakten og så er faren stadig til stede. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at man ikke lader sig lokke af gode tilbud på iPhone opladere. Man kan altså ofte vide sig sikker på grund af prisen. Apple har dog også selv haft problemer med nogle af deres originale opladere til iPhone, iPad og Mac, så det er altid en god idé at få dem tjekket hos din lokale Apple-forhandler. Hvis de har fejl på dem, kan du få dem ombyttet kvit og frit.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter