Officielt: Zinedine Zidane ny træner i Real Madrid

Real Madrid træner. Oplev skiftet på sportsrejser.Der sker store ting i en af verdens største klubber, og det kan du opleve nu, hvis du f.eks. tager på sportsrejser til spanske Real Madrid. Klubben har man nemlig skiftet træner, og det er ikke hvem som helst, der har taget den nye post. Det er nemlig en af de meste legendariske fodboldspillere, der nogensinde har været. Zinedine Zidane, som du sikkert kan huske fra starten af nullerne, skal være manden, der skal lede Real Madrid mod nye titler. Her er der specielt to ting, der bliver spændende at se.

  • Se på dine sportsrejser, om han formår at inddrage sin spillestil
  • Oplev ham, mens han stadig er træner

Skynd dig at oplev Zidane på dine sportsrejser, mens han har ansvaret

Det er dog ikke sikkert, at den store fodboldstjerne bliver på tronen så længe. Det er nemlig en svær klub at være træner i, og derfor skal du måske skynde dig, hvis du vil nå at opleve klubben, mens de har Zidane som træner. Her kan du lægge mærke til, om klubben formår at inddrage hans spillestil.

Den gamle fodboldspiller var specielt kendt for hans enestående teknik. En af de ting, han var bedst til, var vendinger og pasninger. Holder du godt øje, kan du sagtens se, om det er lykkedes ham at få de dygtige fodboldspillere til at lære det. En af de ting, som er mest interessante, hvis man sidder på stadion er, om han kan formå at påvirke Cristiano Ronaldo. Han er nemlig en af de største stjerner, der findes lige nu. Hvis han kan formå at påvirke ham, er der ingen grænser for, hvad klubben kan opnå. Men det kan også gå den anden vej med træneren. Derfor er det en god ide at pakke kufferten og tage på dine sportsrejser allerede nu, hvis du vil opleve et legendarisk trænerskift.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter