Nyt Apple etui holder strøm på din iPhone

Apple etui og smart case med batteriDer hersker ingen tvivl om, at Apple med deres iPhone sidder tungt på det danske mobilmarked. Det kræver blot en søndagstur ned ad en tilfældig gade i landet for at se, at langt størsteparten af danskerne render rundt med en iPhone mellem hænderne. Derfor er markedet for mobiltilbehør som for eksempel et Apple etui kæmpe stort, og der er mange forskellige producenter, der prøver at fremstille den næste nye ”ting.”

iPhone-faderen tager kampen op med et nyt Apple etui

Apple forsøger ligesom mange andre at sætte sig på markedet for mobiltilhør, og nu er de kommet med et udspil, der skal sætte de andre producenter under pres. Det har i længere tid været muligt at skaffe et etui, der kan lade din iPhone op, mens det er i etuiet. Nu har Apple udviklet deres eget opladende etui, der er en super god idé til dig, der ofte er på farten og bruger din telefon meget i løbet af din dag. I vanlig stil har Apple lanceret et etui, der er meget simpelt i stilen. Ligesom alle andre Apple-produkter er udseendet minimalistisk anlagt, hvilket kommer til udtryk i valget af etuiets udseende.

Sådan adskiller et Apple etui sig fra mængden

Det nye Apple etui beskytter din iPhone og er estimeret til at give 83 procent ekstra strøm til en iPhone 6S, der normalvis har svært ved at holde strøm til en hel dag, hvis du bruger din telefon regelmæssigt i løbet af dagen. En funktion, der adskiller Apples etui fra tredjepartsforhandlerne er, at coveret indeholder en lightning port til opladning, mens det er micro-USB på de andre modeller på markedet. Coverets opladningsfunktion kan ikke slås fra eller til, så telefon oplader hele tiden, så længere etuiet holder strøm. Apple er med andre ord gået ind i branchen for etuier og forbrugerne kan formentlig se frem til, flere nye og spændende cases i fremtiden til både iPhone og iPad.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter