Her er de mest populære destinationer for fodboldrejser

Top 10 fodboldrejser i Europa liste.

Top 10 fodboldrejser i Europa – FC Barcelona er mest populær

Danskerne elsker at tage på fodboldrejser. Om det skyldes det ofte svingende niveau i den danske liga, eller om det er muligheden for at kombinere udenlandsrejser med fodbold, der trækker, er svært at sige. Det er dog sikkert, at mange danskere hvert eneste år rejser Europa rundt for at opleve verdens bedste fodboldspillere på nært hold. Nu viser ny analyse, hvor danskerne helst vil rejse hen og hvilke klubber, de helst vil overvære.

Det er mere end 50.000 besøgende på et fodboldsite, der har været med til at opklare, hvor danskernes yndlingsdestinationer befinder sig, når det kommer til fodboldrejser. Resultatet er ganske klart. Den største rejseyndling blandt danskerne befinder sig i Spanien. FC Barcelona er klubben, hvor Messi slår sine folder og det er samtidig her, at flest danskere rejser til for at se fodbold. Ikke overraskende, når man tager klubbens succes de seneste 10 år med i overvejelserne. På andenpladsen befinder en af de engelske darlings sig, Liverpool FC.

Her er de mest populære destinationer for fodboldrejser

Som man kan se dominerer England listen, mens Italien overraskende ikke er repræsenteret. Særligt fodboldrejser til Italien var meget populært i 80’erne og 90’erne men er senere blevet overhalet af især rejser til Tyskland og Spanien. Udviklingen kan tildels også skyldes, at mange stadions i Italien ikke er blevet moderniseret længe. Her er den aktuelle liste over de 10 mest populære destinationer lige nu:

  1. FC Barcelona
  2. Liverpool FC
  3. Real Madrid
  4. Hamburger SV
  5. Bayern München
  6. Manchester United
  7. Borussia Dortmund
  8. Arsenal FC
  9. Chelsea FC
  10. Tottenham Hotspur

Det er de engelske klubber, der dominerer listen. Liverpool FC klemmer sig ind på en andenplads, hvilket måske ikke er så overraskende, når man tænker på den store fanbase, der befinder sig i Danmark. Overraskelsen på listen må være den nordtyske klub Hamburger SV, der ikke har blandet sig i den tyske topstrid i mange år. Alligevel vælger mange danskere at tage til Hamburg, hvilket sikkert skyldes den korte afstand fra landegrænsen.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter