Innovative gulvafløb er mere attraktive

Moderne gulvafløb flytter ind på badeværelsetDet er blevet meget moderne at erhverve de innovative og stilrene afløb til gulvet, der i højere grad end før sørger for at fjerne fokus fra kloakken og i stedet flytte fokusset i den rigtige retning. Det skal nemlig ikke være afløbet, der trækker alt opmærksomheden i hjemmet. I stedet bør man give plads til flotte italienske håndvaske, detaljerede fliser og brusehoveder med den mest moderne teknologi. Det kan man med de nyeste afløb til gulvet med fald (se video), der i høj grad skaber en diskret løsning og samtidig fås til en billig pris.

Det koster ikke meget at få de nye gulvafløb

Der er store fordele at hente, hvis man kigger på prisniveauet. Her koster de gamle gulvafløb nemlig lige så meget som de nye. Når man snakker gamle gulvafløb, er det typisk designet fra 80’erne og 90’erne, hvor man benytter sig af et rundt design til risten, vandlåsen og generelt afløbet. Ved de nye løsninger har man enten en aflang firkantet rist, der bliver bygget op ad væggen eller en lille stribe i fliserne, hvor vandet kan løbe ned til kloakken. De nye gulvafløb er altså langt mere diskrete, men som tidligere beskrevet, betyder det ikke meget for prisen.

Se også: Nye og innovative gulvafløb

Ved den nye løsning koster hver enkel del til gulvafløbet nemlig et sted mellem hundrede og to hundrede kroner. Cirka samme niveau ses ved den gamle løsning. Der er endda gode muligheder for at få et godt tilbud, hvis man undersøger markedet på den helt rigtige måde. Dette kan man gøre ved at finde de hjemmesider, der sammenligner prisen på produkter til badeværelser. Her vil man opleve, at der typisk er en prisforskel på cirka 50 procent imellem den dyreste løsning og den billigste løsning. Det kan derfor i høj grad betale sig at kigge på disse sider, inden man køber interiør til sit badeværelse.

Ønsker man mere inspiration, kan det ofte betale sig at besøge producenternes hjemmeside, hvor man kan finde billeder, video med mere materiale om mulighederne.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter