Hjælp Danmark videre på deres fodboldrejse

På fodboldrejse med DanmarkHvis det danske landshold skal videre i europamesterskabet, er det nu, at man skal støtte deres fodboldrejse. Danmark er nemlig avanceret til playoff-kampene, hvor der er blevet trukket lod om en lang række hold. Her har vi trukket ærkerivalen Sverige, og allerede i november bliver første kamp spillet. Derfor er det ikke særligt lange fodboldture, du skal tage på, hvis du vil støtte de danske drenge i playoff-kampene. Og der er mange grunde til at at købt fodboldbilletter og komme afsted:

  • Der er mange store stjerner, der skal spille i kampen
  • Det er den sidste chance for at støtte det danske landshold igennem fodboldrejser
  • Det er både billigt og fyldt med verdensklasse stemning, hvis man vælger at tage af sted

Tre store fordele ved at tage på fodboldrejser med landsholdet

Lige netop de to kampe mod Sverige kommer med store fordele, hvis man som fodboldfan vil have nogle store oplevelser. Det er nemlig en ægte rivaldyst, og det betyder, at der formegentligt både kommer til at være intens stemning på lægterne og på banen. Det er ikke mange år siden, at Christian Poulsen fra det danske landshold slog en svensker i maven, hvorefter vi mistede point. Samme spænding kan man vente sig i november.

Samtidig er der også mange store fodboldstjerner med i kampen. Det er blandt andet svenske Zlatan Ibrahimovic, der uden tvivl er en af de bedste fodboldspillere lige nu. Men på det danske landshold, er der også store profiler. Den tidligere Liverpool-midterforsvarer Daniel Agger, der nu spiller i Brøndby IF, kan man også opleve. Derudover er også Daniel Wass og Christian Eriksen med.

Udover det høje fodboldniveau er der også økonomiske fordele ved at tage til kampene. Det kan nemlig både gøres billigt, ligesom det også er muligt at finde fede steder at bo i Sverige.

Book din fodboldrejse til den danske landskamp her

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter