Flere donerer brugte møbler til en god sag

Flere virksomheder donerer kontormøbler til gode formål.Flere og flere danskere vælger at donere deres gamle møbler væk til en god sag, i stedet for at smide dem ud, når de er færdige med at pynte på hjemmet. Det er både private som virksomheder, der vælger at donere alt fra brugte skriveborde, reoler og kontormøbler til velgørende formål. Samtidig vælger flere at støvsuge genbrugsbutikkerne for potentielle røverkøb, når de er på udkig efter et særligt møbel, der skal give boligen det sidste og vigtige punktum.

Du kan finde alle slags møbler i din genbrug

Der er rigtig mange grunde til, at folk vælger at donere deres møbler væk i stedet for at smide dem ud. Det kan både handle om, at man er flyttet til et nyt hus eller lejlighed, hvor de gamle møbler enten ikke passer ind. Det kan også være, at man har behov for større møbler, eller også kan det hænge sammen med, at man simpelthen bare er blevet træt af at kigge på det samme møbel, der har stået i stuen i ti år. Hvis møblerne fungerer upåklageligt er der derfor heller ingen grund til at smide dem ud med skraldet. I stedet er der andre mennesker, der kan få stor glæde af de møbler, du ikke længere selv vil have. Noget som mennesker med en begrænset økonomi kan få glæde af.

Genbrug af møbler er også godt for miljøet

Der er flere grunde til, at det er en rigtig god idé at donere møbler til en genbrugsforretning i stedet for at smide dem ud. Ud over at man selv slipper af med et møbel, uden at skulle have dårlig samvittighed over at smide noget ud, så hjælper man samtidig miljøet, fordi det mindsker behovet for, at skulle nedbryde potentielle farlige stoffer, som møblet kan være behandlet med. Man er altså med til at gøre en forskel i kampen mod at hjælpe miljøet, som alle verdens lande har stor fokus på i disse år. Samtidig får den næste ejer glæden af at overtage brugte møbler eller kontormøbler til en god pris. Måske endda helt gratis.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter