Danskerne vælger en brusevæg frem for forhænget

Fordele og ulemper ved brusevæg og bruseforhæng.Dilemmaet er stort, når man skal vælge mellem en brusevæg og det velkendte bruseforhæng, når badeværelset skal indrettes. Mange boligejere står ofte med lignende problemer, når de skal til at indrette deres badeværelse. Det kan nemlig være svært at finde ud af hvilken badeløsning, man skal vælge. Mange tænker nemlig på, hvad der er moderne at vælge – og ikke mindst, hvad der vil være moderne om ti år. Men det kan af selvsagte årsager være svært at spå ti år ud i fremtiden, og derfor kan man blive nødt til at følge ens mavefornemmelse. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge løsninger – afhængigt af, hvordan familiekonstellationen ser ud.

Fordele og ulemper ved en brusevæg og bruseforhæng

Det kan som sagt være svært at vælge mellem en brusevæg og et bruseforhæng, fordi der er plusser og minusser ved begge løsninger. Det oplagte valg afhænger typisk af, hvad man søger ved badeløsningen:

  • En brusevæg i glas vil altid være den pæneste og æstetiske løsning til badeværelset. Husker man at vedligeholde, har man en smart og trendy løsning i mange år.
  • Det kan dog være svært at få de mindre størrelser til at huske på at vedligeholde en brusevæg, der kræver at blive tørret af efter brug.
  • Bruseforhænget er den lette løsning, hvis man går mindre op i udtryk og æstetik. Det er nemt for alle at behandle, og det skal blot vaskes en gang hver anden måned. Ellers begynder det at blive gult og lugte surt.

Det handler altså meget om hvilket udtryk, man ønsker at præge sit badeværelse med. En brusevæg i glas er uden tvivl den flotte løsning, der vil passe ind i de fleste stilarter, uanset om man er til det stilrene eller rustikke look. Derudover får man med brusevæggen i glas en mere holdbar løsning, der både er nem at vedligeholde og har en længere levetid sammenlignet med det traditionelle bruseforhæng i plastik.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter