Apple og Google vil automatisere dit hjem

Home Home og Apple Home-kit træder ind i vores hjem.

Home Home og Apple Home-kit træder ind i vores hjem.

Med Google og Apple i førersædet banker teknologien derudaf, mens vi andre blot kan følge med på sidelinjen og prøve at forstå, hvor verden er på vej hen. Det er en fantastisk spændende tid at leve i, fordi der hver eneste uge er rygter om, hvad ny teknologi ynder at ændre på hverdagen, som vi kender den. De amerikanske giganter Google og Apple er nogle af de førende på området, fordi de hver især har formået at få et så stort et præg på vores hverdag herhjemme. Et af deres nyeste skud på stammen handler om, at vi skal være i stand til, at fjernstyre og kontrollere vores eget hjem via blandt andet mobil tilbehør.

Automatiser hjemmet med Google Home

Google har for kort tid siden lanceret deres såkaldte “Google Home” højtaler, der kommer med Google Assistant, som står klar til at hjælpe. Her kan man f.eks. bede assistenten om at lave en playlist, stille et spørgsmål, bede om en opdatering på vejret og meget mere. Google Home kan også forbindes med mobil tilbehør så som Chromecast, Nest, Philips Hue og mange andre gadgets. F.eks. kan du bede assistenten om at dæmpe lyset, hæve temperaturen og meget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad Google Home kan automatisere i dit hjem i fremtiden.

Automatiser hjemmet med Apple Homekit

På den anden side finder vi “Apple Homekit”, der ligeledes har intentioner om at automatisere dit hjem igennem Homekit-kompatibelt tilbehør. Apple Homekit har været på markedet i flere år hvilket betyder, at der idag er mere tilbehør som integrerer med Homekit. F.eks. kan man låse sin bolig op via sin iPhone. Man kan også med det rette tilbehør dæmpe lyset, rulle gardiner op, tænde for musikken, øge temperaturen og meget meget mere. Det er dog ikke alt iPhone tilbehør der er lige billigt og priserne kan variere meget. Du kan finde et stort udvalg af mobil tilbehør på Coolpriser.

Apple og Google vil give dig muligheden for at fjernstyre dit hjem

Som sagt har de amerikanske giganter Apple og Googles som hensigt, at udbrede de automatiserede og smarte hjem, hvor du kan styre alle hjemmets funktioner fra din iPhone eller anden mobiltelefon.

Begge løsninger giver dig mulighed for at styre centrale funktioner i dit hjem og markedet indenfor kompatibelt tilbehør, er vokset massivt. Der er altså ingen tvivl om, at Apple og Google ønsker at revolutionere den måde, vi lever på hjemme i vores private boliger. Vi skal have muligheden for at bruge teknologien og internettet på en anden måde, der virkelig kan gøre vores hverdag nemmere og smartere.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter