A kasse abonnementer er blevet billige

A-kasser kommer med flere billige abonnementer.
Det behøves ikke at koste dig meget, hvis du vil sikre dig selv imod en potentiel fyreseddel. Der er nemlig med årene, kommet flere billige fagforeninger og a-kasser til, og det betyder, at du kan spare mange penge, hvis du leder de rigtige steder.

Ifølge en nyere undersøgelse på markedet, er det både en blanding af højere konkurrence og en voksende efterspørgsel der er årsagen til, at forbrugerne i dag kan spare mange penge hvert år, hvis de ellers bruger lidt tid på research. Det handler nemlig om at undersøge markedet og sammenlign markedet for a-kasse priser og fordele, hvis man vil træffe det bedste valg. Og i dag findes der flere værktøjer på nettet, udviklet til netop dette formål. Det gør, at man hurtigt og nemt kan sammenlign a-kasserne, for i sidste ende at vælge den mest fordelagtige og/eller billigste a-kasse.

Sammenlign priser og fordele: Se oversigt med billige a-kasser

Lav et pristjek for at finde de billige a kasse priser

Når forbrugerne skal finde en billig a kasse, skal de, først og fremmest tænke på de rammer de vælger indenfor. Når det kommer til fagforeninger og deres tilbud, er mange af de ting, der udbydes, fastsat efter lovgivning. Det betyder, at man kan være sikker på for eksempel at få dagpenge, selvom man har valgt den billigste aftale, der er at finde i markedet. Det er derfor ikke nødvendigvis en dårlig ting, at man som forbruger vælger at melde dig ind et sted, hvor den samlede pakke er utrolig billig. Det kan tvært imod være en stor fordel.

Et pristjek viser da også, at der i dag er meget stor forskel, hvis man kigger på de abonnementer, der udbydes på det danske a-kassemarked. Hvis man sørger for at lave et pristjek, inden man skriver under på nogen aftale, kan man ifølge nye undersøgelser spare flere hundrede kroner pr indbetaling.

Er man som forbruger i tvivl om, hvorvidt den billige a-kasse nu også kan tilbyde det, man gerne vil have ud af den og indenfor ens fag, er det en oplagt mulighed for at spørge de medarbejdere og vejledere, der arbejder for den pågældende fagforening. De vil kunne rådgive om, hvad man får, og hvad der evt. ikke følger med, hvis man sørger for at spørge ind og være konkret om de ting, man ønsker at få ud af dit medlemskab. Man kan med andre ord både få kvalitet og kvantitet, hvis man blot sørger for at undersøge markedet først.

Husk at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter